دلایل اصلی اختلال نعوظ

اختلال نعوظی شما ممکن است بخاطر این 8 دلیل باشد!

اختلال نعوظی در مردان به عنوان یک ناتوانی جنسی شناخته میشود. اگر چه اختلال نعوظ را خیلی از مردها پنهان میکنند اما امروزه به یک مسئله فراگیری تبدیل شده و تلاش برای مبتلا نشدن و یا رهایی از این بیماری بسیار بیشتر از سابق در بین مردها دیده میشود. اختلال نعوظی چند سطح متفاوت دارد، اما اگر مدام در یک مرد دیده شود لازم است جدی گرفته شده و بصورت جامع مورد بازبینی پزشکان قرار گیرد. اختلال نعوظی در بیشتر مواقع ممکن است خبر از یک بیماری جدی در بدن مردان باشد.

در اینجا 8 علت شگفت انگیز اختلال نعوظ آورده شده است:

 

1. کلسترول بالا

وقتی مدام چاق میشوید باید منتظر مشکلات سلامتی خود باشید. یکی از اینها کلسترول بد خون است که نشان میدهد چربی های شما اضافی اند. کسانی که چربی اضافی شکم داشته باشند به شدت قدرت نعوظی در آنها کاسته میشود. در این نوع بیماری خون کافی به نعوظ نمیرسد، در نتیجه رسیدن به آلتی سفت تر و البته حفظ آن دشوار خواهد بود. بخاطر داشته باشید که کلسترول برای ساخت سلول‌ها و تولید هورمون‌ها ضروری است، اما میزان زیاد آن در خون می‌تواند خطرناک باشد. کلسترول در بدن به سه سطح خوب، بد و تری گلیسریدها تقسیم میشود. کلسترول بد و تری گلیسرید ها ناشی از رژیم غذایی نادرست، ورزش ناکافی، استعمال دخانیات یا مصرف بیش از حد الکل و مواردی از این دست هستند.

 

2.افسردگی

افسردگی یک حالت بسیار بد عصبی است که حوصله و مجال افراد را بریده است. در این حالت تلاش برای سرخوشی به کمترین میزان خود میرسد، بصورتی که فرد نه علاقه ای به تفریح دارد و نه رغبتی برای سکس! اگر شما کمتر از میزان استاندارد در زندگی تحریک شوید مسلما نعوظ شکل نمیگیرد. در افسردگی میتوانیم شاهد تغییرات ناگوار هورمونی در بدن باشیم که هیجانات جای خود را به غم و اندوه میدهند و فرد برای انجام کارهای عادی روزمره نیز علاقه ای از خود نشان نمیدهد. در درمان بیماری افسردگی ممکن است پزشک داروهای ضد افسردگی به شما تجویز کند که باعث بوجود آمدن اختلال نعوظی شوند.

 

3.استعمال دخانیات

سیگار یا مواردی از این دست به رگ های خونی شما آسیب میرسانند. با ادامه این روند نادرست در زندگی خون شما پاکی و شفافیت طبیعی خود را از دست داده و بسیار کدر با غلضت زیاد میشود. غلضت زیاد خون میتواند در دراز مدت منجر به ایجاد لخته و سکته ی قلبی شود. تحقیقات زیادی نشان میدهد که مردان سیگاری براحتی قادر به ایجاد نعوظ و حفظ آن نیستند. در کشور ایران متاسفانه جوانان در سنین آغاز بلوغی پا جای بزرگان گذاشته و به تفریح با انواع قلیان ها، سیگارها و شاید جدیدا موادی نظیر ماری جوانا میپردازند که بنظر میرسد آمار فاجعه باری از اختلال نعوظی در حال حاضر بصورت پنهان در جامعه حکم فرما باشد.

 

4.انجام نادرست ورزش دوچرخه سواری

دوچرخه سواری بعنوان تفریح و ورزش محبوب در هر کشوری محسوب میشود، اما خیلی از دوچرخه سواران شکل درست استفاده از آن را نمیدانند. برخلاف دوچرخه سواران حرفه ای که حرکات تکمیلی و ریکاوری را حین تمرینات خود انجام میدهند اما مردان عادی احساس میکنند این ورزش سرشار از موهبت است! بدانید که هنگام دوچرخه سواری فشار مداوم بر ناحیه پرینه (ناحیه بین آلت تناسلی و مقعد) وارد میشود که می‌تواند جریان خون به آلت تناسلی را کاهش دهد یا به اعصاب این ناحیه آسیب وارد کند.

 

5.اختلال نعوظ ناشی از برخی از مکمل و داروها

ما اشاره ای داشتیم که مصرف برخی از قرص ها بروز اختلال نعوظی را به شدت در مردان پا به سن گذاشته تشدید میکنند. داروهایی از قبیل مبارزه با افسردگی یا کلسترول بد خون میتواند عاملی باشد برای اختلال نعوظی و این مورد هر چند بصورت ناخواسته ولی پنهان موجب ظهور اختلال نعوظی شده است.

 

6.استرس قاتل قوای جنسی

استرس مادر همه ی بدبختی ها شناخته میشود. استرس در بیزینس، در زیبایی، در سفرها و لذت ها و همه چیز تاثیر منفی دارد. با استرس خواب خوب شبانگاهی مختل و طعم واقعی غذا چشیده نمیشود. در واقع استرس وقتی همه چیز را تحت تاثیر قرار میدهد، پس نعوظ نیز از آن تبعیت میکند. مطالعات نشان میدهد که استرس ها حداقل در سه بعد فیزیولوژیک، روانی و کاهش جریان خون به نعوظ صدمه میزنند.

 

بخوانید : 10 غذای برتر برای کاهش استرس

 

7.دیابت و اختلال نعوظ

بنظر میرسد مردان دیابتی تا سه برابر بیشتر از افراد عادی مستعد بیماری های جنسی باشند، زیرا در این وضعیت عروق خونی و قوه ی اعصاب وظایف خود را به درستی انجام نمیدهند. در بیماری دیابت همچنین میتوانیم شاهد تغییرات هورمونی باشیم که به قدرت جنسی آسیب میزنند.

 

8.بیماری پیرونی

حداقل در یک مورد از مشکلات بیماری پیرونی آلت تناسلی بصورت خمیده در می آِید که ایجاد نعوظ را برای مردان دردناک میکند. در بیماری پیرونی بیشتر مردان به اندازه ی کافی از سکس و دخول لذت نمیبرند. درمان بیماری پیرونی قابل درمان است و تا روند درمانی به اتمام نرسد مردان همچنان از اختلال در نعوظ خود شاکی خواهند بود. بخاطر بسپارید که در بیماری پیرونی ناحیه سفت شده بافت اسکار باعث انحنای آلت تناسلی می شود که در هنگام نعوظ باعث درد می شود.

 

حسن ختام

ما اختلال نعوظی را یک بیماری با نوع درمان های متفاوت در نظر میگیریم. در حالی که بسیاری از افراد امروزه نادانسته تنها با داروهای جنسی سعی میکنند مشکل نعوظی خود را حل کنند اما قابل ملاحظه بود که ممکن است مشکل بوجود آمده ناشی از بیماری های زمینه ای باشد که نیازمند بررسی های پزشکی است. در 8 مورد بالا شاهد بودیم که نعوظ مردانه بصورت غیر مستقیم با خطر مواجه میشود. خواندن این مقاله به شما کمک میکند تا بهنگام مواجهه با اختلالات نعوظی در آینده حداقل از 8 جنبه ی بالا مشکل خود را بررسی نموده و بعد سراغ درمان های دیگر بروید.

 

مقالات مشابه :

چگونه نعوظ قوی تری داشته باشیم

مشکلات نعوظ را در خانه حل کنید!

مصرف مواد افیونی باعث کاهش میل جنسی میشود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: